BESTIL TID PÅ: 40 55 68 60
Massage2019-02-14T12:25:07+00:00

Massage på Islands Brygge

 
Dyrker du meget sport, eller sidder du på kontor og har dårlig nakke?

Massage hos slowmotion kan være effektiv i begge disse situationer og mange flere, og uanset om der skal forebygges eller løsnes op.

slowmotion er registreret RAB behandler og håndterer forsikringsskader og behandlinger, der dækkes af sundhedsforsikringer.

Hvordan fungerer det?

slowmotion massage er en funktionel og grundig sports- og dybdemassage. Massøren masserer metodisk alle dine muskler for at øge blodcirkulationen i din krops muskler, hvilket derved løsner affaldsstoffer.

Dette forøger kroppens restitutionsevne og dit generelle velvære. Du vil føle kroppens muskler afslappede og spændstige på samme tid. Når kroppen kommer i balance, vil det øge dit psykiske overskud.
 
 
massage bryggen
 
 
 
 

Hvad får man ud af denne type massage?

Massage hos slowmotion handler meget om at forebygge skader. Derfor er det vigtigt med kontinuerlig behandling en til to gange om ugen.

Forebyggende massage holder desuden livsstilsbetingede symptomer som stress, udbrændthed, infektionssygdomme, forstoppelse og spændings-hovedpine fra døren.

Massagen afhjælper endvidere sportsskader lige fra almindelige ømme muskler og kramper til alvorligere betændelsestilstande forårsaget af overtræning.

Den aktive sportsudøver vil med regelmæssig dybdemassage være i stand til at træne både mere intensivt og samtidigt minimere risikoen for skader.

massage islands brygge

Yderligere behandlinger

slowmotion tilbyder også ledmobiliserende behandling og tiggerpunktakupunktur, som kan indgå i massagen.

Ledmobilisering

Låsninger i led kan opstå efter længere tids muskelspændinger i f. eks nakke og skuldre. Ledfrigørelse er, sammen med massage og udstrækning af muskler og bindevæv, en meget effektiv kombination til behandling af de fleste problemer i bevægeapparatet.

Ledmobilisering er en mere blid og nænsom metode til at korrigere og frigøre et låst led. Teknikken udføres med gentagne rytmiske og vuggende bevægelser, som langsomt løsner spændinger i leddet.

Triggerpunktakupunktur

Triggerpunktakupunktur anvendes til at reducere smerten og mindske den betændelseslignende tilstand, der opstår i musklen, når den er skadet eller overbelastet.

slowmotion anvender blandt andet triggerpunktakupunktur til behandling af lændesmerter/ischias, smerter i øvre ryg, skuldersmerter (frossen, skulder) og spændingshovedpine/migrænetennisalbue/golfalbue/”musearm”

Triggerpunktakupunktur tilbydes kun af behandler Per Jensen.

30 minutters Massage
Enten ben eller ryg/skulder eller skulder/nakke/arme.
Ved 5 klip: 10 % rabat Ved 10 klip: 15 % rabat

330 kr

5 klip – 1485 kr.
10 klip – 2805 kr.

60 min Massage
Gennemgående massage af ben, ryg, skulder og nakke.
Ved 5 klip:10 % rabat Ved 10 klip: 15 % rabat

495 kr

5 klip – 2227 kr.
10 klip – 4207 kr.

90 min Massage
Luksusudgaven, afsluttes med en speciel aloe vera ansigsmassage.
Ved 5 klip: 10 % rabat Ved 10 klip: 15 % rabat

645 kr

5 klip – 2902 kr.
10 klip – 5482 kr.