Massage

Slowmotion er registreret RAB behandler og håndterer forsikringsskader og behandlinger der dækket af sundhedsforsikringer. Slowmotion massage er en grundig sports- og dybdemassage, hvor massøren metodisk masserer alle dine muskler, for at øge blodcirkulationen i din krops muskler som derved løsner affaldstoffer.

Dette forøger kroppens restitutionsevne og dit generelle velvære. Du vil føle kroppens muskler afslappede og spændstige på samme tid. Når kroppen kommer i balance, vil det øge dit psykiske overskud. En kontinuerlig massage en til to gange om ugen holder livsstilsbetingede symptomer som stress, udbrændthed, infektionssygdomme, forstoppelse og spændings-hovedpine fra døren.

Massagen afhjælper endvidere sportsskader lige fra almindelige ømme muskler og kramper til alvorligere betændelsestilstande forårsaget af overtræning. Den aktive sportsudøver vil med regelmæssig massage være i stand til at træne både mere intensivt og samtidigt minimere risikoen for skader.

Slowmotion massage tilbyder også at ledmobiliserende behandling og tiggerpunktakupunktur kan indgå i massagen.

Ledmobilisering:
Låsninger i led kan opstå efter længere tids muskelspændinger, f. eks nakke og skuldre. Ledfrigørelse er, sammen med massage og udstrækning af muskler og bindevæv, en meget effektiv kombination til behandling af de fleste problemer i bevægeapparatet. Ledmobilisering er en mere blid og nænsom metode til at korrigere og frigøre et låst led. Teknikken udføres med gentagne rytmiske og vuggende bevægelser, som langsomt løsner spændinger i leddet.

Triggerpunktakupunktur
Triggerpunktakupunktur anvendes til at reducere smerten og mindske den betændelseslignende tilstand, der opstår i musklen når den er skadet eller overbelastet. Slowmotion anvender blandt andet triggerpunktakupunktur til behandling af: lændesmerter/ischias, smerter i øvre ryg, skuldersmerter (frossen, skulder), spændingshovedpine/migrænetennisalbue/golfalbue/”musearm”

Triggerpunktakupunktur tilbydes kun af Per Jensen.

30 minutters Massage
Enten ben eller ryg/skulder eller skulder/nakke/arme.
Ved 5 klip: 10 % rabat Ved 10 klip: 15 % rabat

330 kr

5 klip – 1485 kr.
10 klip – 2805 kr.

60 min Massage
Gennemgående massage af ben, ryg, skulder og nakke.
Ved 5 klip:10 % rabat Ved 10 klip: 15 % rabat

495 kr

5 klip – 2227 kr.
10 klip – 4207 kr.

90 min Massage
Luksusudgaven, afsluttes med en speciel aloe vera ansigsmassage.
Ved 5 klip: 10 % rabat Ved 10 klip: 15 % rabat

645 kr

5 klip – 2902 kr.
10 klip – 5482 kr.