Skip to main content

JAPANSK LIFTING


Ser du en gang imellem på dit ansigt i spejlet og ønsker dig, at du kunne få strammet lidt op i huden og skabe et friskere look?

Med Japansk Lifting vil dit ansigt få et løft og fremstå strålende.

Kom forbi vores klinik på Islands Brygge i København og få en god behandling.

HVAD ER JAPANSK LIFTING?

Alle kan have glæde af behandlingen, som kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænage og Gua Sha, der tilsammen giver helt unikke resultater.

Gua Sha-ansigtsbehandling er en gammel, kinesisk massagebehandling, hvor vi benytter små flade sten til at massere og stimulere huden.

Behandler Per Jensen har taget et kursus hos Mette Brandt v. COSMO & BODY

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Med kombinationen af ansigtszoneterapi og akupressur fra Japansk Lifting og den blide stenmassage fra Gua sha får dit ansigt en opstrammende og afslappende behandling af huden og muskulaturen. Toksiner fjernes, væv iltes og produktionen af kollagen og elastin stimuleres.  Endvidere får dine organer et boost og genskabt deres balance, da behandlingen stimulerer hele 24 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens meridianbaner.

De teknikker, der anvendes ved behandlingen, er bl.a. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen.

Behandlingen er enormt behagelig og afslappende og sikrer en rolig og afstressende time i en ellers travl hverdag.

HVILKE RESULTATER KAN MAN FORVENTE?

Ansigtet løftes og forynges tydeligt, og hævelser og fine linjer reduceres. Behandlingen giver udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Blodcirkulationen øges, og en kontinuerlig behandling vil som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Du vil føle dig afslappet efter en behandling med Japansk Lifting, og du vil kunne se en forskel i dit ansigt i op til 3-4 dage, men ønskes en langsigtet effekt, skal der mere end 1 behandling til. Vi anbefaler 6-10 behandlinger på 8 uger. Derefter 1 behandling med 6-8 ugers mellemrum.​ Ligesom kroppens muskler skal trænes, skal ansigtets muskler også trænes for at opretholde en vedvarende muskeltonus i ansigtet.

Vi tilbyder også massagefirmamassageøreakupunktur, yoga og pilates i vores klinik på Bryggen.

BESTIL TID I DAG

60 min Japansk lifting

FØRSTE GANG: 550 KR.

EFTERFØLGENDE 650 KR.5 klip – betal for 4 klip

2600 KR10 klip – betal for 8 klip

5200 KR