Pilates

Træningsmetoden Pilates, blev opfundet af tyskeren Joseph Pilates i begyndelsen af det 20. århundrede. Pilates bygger på respekt for kroppen og det fysiske og psykiske niveau, som udøveren er på, på det givne tidspunkt. Når dette niveau respekteres, og udøveren lærer at anvende kroppen korrekt, ses en effektiv og skånsom forbedring af dennes fysik.

Slowmotion tilbyder forskellige muligheder af brug af Pilates.

Begynderhold
På begynderhold indøves beherskelse af træningsprincipperne, stabilisering og grundøvelserne, så du øger kropskernens muskelkapacitet og -kontrol. Timerne giver grundtræning og øget muskelsmidighed til dig, der ikke er vant til bevidst at træne smidighed, dynamisk og kontrolleret samarbejde mellem muskelgrupperne.

Begyndere uden anden forudsætning kan regne med at træne 5-6 gange på begynder-niveau for derefter at kombinere begyndertræningen med træning på Pilates 1. På samme måde kan det være fordelagtigt siden at kombinere niveauerne 1 og 2 – særligt hvis man træner mange gange om ugen.

Lidt øvede og øvede hold.
Dynamisk smidighedstræning, hvor stabiliseringen af kropskerne og rygsøjle danner udgangspunkt for at øge kropkernemuskulaturens smidighed og udholdenhed. Niveauet forudsætter nogen grad af beherskelse af træningsprincipperne og kapacitet til at stabilisere bækken og rygsøjle.

Intensiv pilates for Begynder

650 kr

Pilates – 1 klip 60 min

125 kr

Pilates

1200 kr

10 klip – 1200 kr.
20 klip – 2115 kr.

Hold på max 3 personer

1295 kr