Skip to main content

PILATES PÅ ISLANDS BRYGGE


Er du træt af træningsmetoder, som du ikke får noget ud af? Har du samtidigt brug for at forebygge skader og opbygge musklerne? Så kan Pilates være noget for dig.

HVAD ER PILATES?

Pilates er en træningsmetode, som blev opfundet af tyskeren Joseph Pilates i begyndelsen af det 20. århundrede.

Træningsmetoden bygger på respekt for kroppen samt det fysiske og psykiske niveau, som udøveren er på på det givne tidspunkt. Når dette niveau respekteres, og udøveren lærer at anvende kroppen korrekt, ses en effektiv og skånsom forbedring af dennes fysik.

Træningen har fokus på kontrollerede bevægelser, stræk af hele kroppen og på at øge kropsmuskulaturens styrke.

PERSONLIG OG EFFEKTIV TRÆNING

Hos slowmotion er holdene små og består kun af cirka 4 personer. Dette gør, at træningen er meget mere intensiv, effektiv og ikke mindst personlig.

Som instruktører lærer vi om alle de deltagendes formål med træningen, og på den måde kan øvelserne også skræddersyes til hver især.

slowmotion tilbyder forskellige muligheder for brug af Pilates.

BEGYNDERHOLD

På begynderhold indøves beherskelse af træningsprincipperne, stabilisering og grundøvelserne, så du øger kropskernens muskelkapacitet og -kontrol.

Timerne giver grundtræning og øget muskelsmidighed til dig, der ikke er vant til bevidst at træne smidighed, dynamisk og kontrolleret samarbejde mellem muskelgrupperne.

Begyndere uden anden forudsætning kan regne med at træne 5-6 gange på begynder-niveau for derefter at kombinere begyndertræningen med træning på Pilates 1.

På samme måde kan det være fordelagtigt siden at kombinere niveauerne 1 og 2 – særligt hvis man træner mange gange om ugen.

LIDT ØVEDE OG ØVEDE HOLD

På øvede hold er der fokus på dynamisk smidighedstræning, hvor stabiliseringen af kropskerne og rygsøjle danner udgangspunkt for at øge kropkernemuskulaturens smidighed og udholdenhed.

Niveauet forudsætter nogen grad af beherskelse af træningsprincipperne og kapacitet til at stabilisere bækken og rygsøjle.

MELD DIG TIL ET HOLD

Hvis du har spørgsmål til vores hold, eller hvad træningen kan hjælpe dig med, så kan vi træffes på telefon 40 55 68 60 eller via mail info@slowmotion.dk

Hvis du vil booke tid, kan du med fordel benytte dig af vores online booking.

Vi tilbyder også yoga, massage, firmamassage, øreakupunktur og Japansk Lifting.

Intensiv pilates for Begynder

900 KR

Pilates – 1 klip 60 min

160 KR

Pilates – 3 klip 60 min

445 KR

Pilates – 10 klip 60 min

1350 KR

Hold på max 3 personer

1395 KR