Skip to main content

YOGA FOR KVINDER OG MÆND


Kunne du tænke dig at gøre noget godt for dig selv både mentalt og fysisk? Er din hverdag præget af stress og manglende overskud? Så kan yoga være løsningen for dig.

Hos Slowmotion tilbyder vi yoga i vores lokaler lige ved Islands Brygge i København. Bryggen er let at komme til, uanset hvor du kommer fra i Københavnsområdet.

HVAD ER YOGA?

Yoga er meget mere end de øvelser, mange kender. Det er en livsfilosofi, der skaber ro og balance, og som kan give selvindsigt og bevidsthed. Med øvelserne danner yoga grobund for sundhed både fysisk og mentalt, og du vil opleve en ny styrke og positivitet.

HVAD ER HATHA YOGA?

Langt de fleste yogaformer, der bliver undervist i vores del af verden, falder under den overordnede kategori “Hatha yoga”. Hatha yoga bliver dog ofte brugt til at beskrive en simpel, basic yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser – oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne.

Hatha repræsenterer dualiteterne i livet – yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys. Hatha yoga forsøger at balancere disse modstående kræfter.

BEGYNDERHOLD FOR MÆND

Vi tilbyder blandt andet yoga for mænd, som er et begynderhold, hvor den lettere øvede også bliver udfordret med Hatha yoga-styrkeøvelser og Yin-yogaens lange stræk, der varer mellem 5 og 7 minutter.

Gennem yogaens arbejde med åndedræt og balanceøvelser får du styrke, smidighed og et større nærvær.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER TILMELD DIG

Kunne du tænke dig at høre mere om vores yoga-øvelser eller vores hold, eller kunne du tænke dig at tilmelde dig et hold? Så hører vi meget gerne fra dig.

Med yoga kan du få mere overskud, nærvær, styrke og en bedre form, og du vil samtidig kunne få en ro og en positivitet, du måske ikke har mærket længe.

Vi tilbyder også pilates, massage, firmamassage, øreakupunktur og Japansk Lifting.

Intensiv yoga for Begynder

900 KR

Yoga – 1 klip 60 min

160 KR

Yoga – 3 klip 60 min

445 KR

Yoga – 10 klip 60 min

1350 KR

Hold på max 3 personer

1395 KR